MAF:n työssä Arnhemlandissä ke 23.1. klo 18

22.1.2013

MAF:n työssä Arnhemlandissä Australiassa Peter ja Tiina Higham
MAF:n työssä Arnhemlandissä Australiassa Peter ja Tiina Higham

Peter ja Tiina Higham kertovat työstään ja elämästään Yirkkalasta Arnhemlandissa Pohjois-Australiassa

Tervetuloa MAF Suomen Sanan ja Lennon iltaan ke 23.1. klo 1800-2000. Vieraanamme ovat Peter ja Tiina Higham. Peter ja Tiina työskentelevät MAF:n työssä tiedotustehtävissä ja opetusteknologiatyössä Yirkkalasta Arnhemlandissa Pohjois-Australiassa. Kuulemme kuvien ja tarinoiden avulla, millaista työ ja elämä maailman toisella puolella yolnu-kansan parissa on. Tee ja kahvi tarjoilu. Illan päätteeksi ltahartaus.

Tervetuloa taivaallisten asioiden äärelle MAF Suomen toimistolle Helsinki-Malmin lentoasemalle! Tule kuulemaan muun muassa, millainen vaara voi uhata kastetilaisuuden aikana. Alla muutama ote Peterin ja Tiinan kirjeestä.

"Paikalliset uskovat halusivat nimittäin pitää sen (kastetilaisuuden) meressä, jossa on nähty viime aikoina krokotiileja!"

"Olemme rohkaisseet uskovia olemaan rohkeasti Jeesusta seuraavia aboriginaaleja. Heidän ei tarvitse muuttua länsimaalaisiksi ja omaksua meidän tapojamme. Heidän tulee Jumalan Sanan valossa ja Pyhän Hengen ohjaamina tehdä päätöksiä siitä, mikä heidän kulttuurissaan on hyvää ja oikeaa, ja mikä ei. Tällaisten keskustelujen käyminen on elintärkeää, eikä muutosten tule odottaa tapahtuvan nopeasti. On etuoikeus tukea yolŋu-kristittyjä ja kulkea heidän rinnallaan niin iloissa kuin suruissa."