40 vuotta pelastavia lentoja: englanninkielinen juhlajumalanpalvelus Tuusulan kirkossa su klo 16:00

9.9.2016


Suomen Lähetyslentäjät juhlivat 40-vuotista taivalta lähetyksen ja lentokoneiden parissa Tuusulan kirkossa sunnuntaina 18.9. klo 16:00

Suomen Lähetyslentäjien neuvottelukunta (Finnish Council of MAF) perustettiin 8.12.1976. Vuosien varrella liki 50 suomalaista työntekijää on palvellut lähetyslentotyön eri tehtävissä auttaen MAF:n lentokoneita viemään apua, iloa ja toivoa. Nyt on aika juhlia!

Englanninkielisen juhlajumalanpalveluksen (40 years of life saving flights) johtaa Tuusulan seurakunnan pastori Eliisa Winberg ja yli 20 vuotta MAF:n lähetystyöntekijänä palvelullut avioniikkamekaanikko Hannu Heinonen saarnaa. Musiikista vastaa kanttori Tuula Saarensola sekä house band, jonka jäsenet palvelevat muun muassa EtCetera-kuorossa. Jumalanpalveluksessa vierailee myös 1945 perustetun kansainvälisen MAF:n (Mission Aviation Fellowship) perustajajäsen 94-vuotias Stuart King.

Lämpimästi tervetuloa! Laita kutsu eteenpäin myös ystävillesi ja läheisillesi sekä oman seurakuntasi väelle. Kaikki ovat tervetulleita!