MAF kerää kiitosta Liberiassa

8.11.2017

Lentäjä Emil Kundig, sisar Wilhelmiina ja Margit Kundig
Lentäjä Emil Kundig, sisar Wilhelmiina ja Margit Kundig

Sisar Wilhelmiina asuu syrjäisellä alueella Liberiassa, jonne MAF:n lento kestää 1,5 tuntia. Hän on kirkon työntekijä, ja vastaa nuorille suunnatusta maanviljelysprojektista. Projektin avulla nuoret oppivat niin viljelemään maata, kuin saamillaan tuotoilla kouluttautumaan.

Wilhelmiinan työ ei edisty ilman käyntejä maan pääkaupungissa Monroviassa. ”Ostamme lähes kaiken pääkaupungista, siellä ovat toimivat pankit ja neuvottelut, joten käytämme MAF:n lentoja säännöllisesti. Toisinaan lento on ainoa mahdollisuus, kun tiet ovat niin huonossa kunnossa. Lento kestää 1,5 tuntia ja autolla matkaan kuluu kaksi päivää. Mutta jos tiet ovat huonossa kunnossa, matkaan voi kulua viikko! Ajattele, viikko! Mutaiset tiet ovat todella ongelma."

"Olemme niin kiitollisia siitä, että MAF aloitti lennot Liberiassa, voit kysyä keneltä tahansa ja he kertovat saman! Ja arvostamme myös pieniä yksityiskohtia, rukousta ennen lentoa, huomaavaisuutta matkustajia kohtaan – se lisää kiitollisuuttamme”, Wilhelmiina kertoo.