Peter ja Päivi Griffin

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Uutisia

Ei uutisia

Lentäjä Peter Griffin ja lähihoitaja Päivi Griffin työskentelevät MAF:n tehtävissä Tansaniassa. MAF:n lentokoneen avulla tuetaan vuosittain lähes 20.000 ihmisen perusterveydenhoitoa Tansanian vaikeakulkuisilla seuduilla.

Tervetuloa mukaan ystävärenkaaseen kaikki MAF:n ja Peter ja Päivi Griffinin työstä kiinnostuneet. lmoittaudu mukaan Peter ja Päivi Griffinin ja MAF:n työn tukijaksi tällä lomakkeella.Samalla saat heidän uutiskirjeensä.

Peter kertoo miten hän sai työnäyn, että hän lentäisi apua sitä eniten tarvitseville maailman syrjäisimmissä paikoissa. Tämän johdattamana hän aloitti lentokoulutuksen, tutustui lähetyslentotyöhön ja MAF:iin. Peter ja Päivi ovat tapaamisestaan lähtien aina puhuneet lähetystyöstä ja siitä, kuinka tärkeää on jakaa uskoaan ja Jeesuksen osoittamaa rakkautta. He molemmat kokevat, että lähetyslentotyö ja palvelu MAF:n tehtävissä, on oikea tapa seurata heidän saamaansa johdatusta. 

Tilaa uutiskirje

Alla kuvia Peter ja Päivi Griffinin työstä ja elämästä Tansaniassa.