Tilaa OH-MAF-museolentokonenäyttely paikkakunnallesi

 

OH-MAF-näyttely tuo esiin lähetystyön tuntemattomampaa puolta ja innostaa seurakunnan työhön mukaan erityisesti miehiä. Lentokonenäyttelyn äärellä on mahdollisuus käydä mielenkiintoisia keskusteluja, sillä lentokone herättää ohikulkijoissa kysymyksiä.

Kiertueesta ja museolentokoneen historiasta lisätietoja täältä.

Sopivia paikkoja näyttelylle ovat esimerkiksi suuret kauppakeskukset. Kullakin paikkakunnalla on tarkoitus järjestää vapaaehtoiskoulutus lentokoneoppaille, jotka voivat perehdyttää koneen historiaan ja MAF:n työhön tutustuvia vierailuryhmiä. Lisäksi kullakin paikkakunnalla järjestetään yleisötilaisuus ja kirkkotilaisuus. Jos haluatte MAF:n lentokoneen oman paikkakuntanne toreille ja turuille kertomaan tarinaa lentokoneilla tehtävästä lähetystyöstä, ottakaa yhteyttä.

Lisätiedot osoitteesta lahjat[at]maf.fi tai p. 050 4483 275 (ti - to).

OH-MAF lentokonetta nostetaan näyttelykorokkeille.

Järjestä MAF -ilta seurakunnasasi

  • Ota yhteys MAF Suomen toimistoon Helsinki-Malmin lentoasemalla ja pyydä vierailijaa lahjat[at]maf.fi tai 050 4483 275.
  • Neuvottele ja sovi asiasta seurakuntasi johtajan ja lähetys- ja nuorisotiimien kanssa

Tilaa MAF:n materiaalia seurakuntasi käyttöön

Tilaa materiaalit osoitteesta lahjat[at]maf.fi tai p. 050 4483 275.

  • Videoita
  • Jerrykannukortti
  • Esitelmiä
  • Rukousmateriaali

Seurakunnan kolehti MAF:n työn hyväksi

  • Keskustele seurakunnan johtajan ja taloudesta vastaavien ihmisten kansss mahdollisuudesta tukea MAF:n työtä kolehdin tai muun avustuksen muodossa
  • Tee esitys seurakuntaneuvostolle tai seurakunnan vanhemmistolle MAF:n työn tukemiseksi
  • Ota yhteys MAF Suomen toimistoon asiassa.lahjat(at)maf.fi tai  050 4483 275.

MAF.n tehtävissä palvelee tällä hetkellä neljä perhettä MAF Suomen ja sen yhteistyöjärjestöjen lähettämänä:

Haluatko rukoilla työntekijöidemme puolesta? Tilaa MAF:n rukouskirje tästä.

 

Mikä MAF

 

MAF (Mission Aviation Fellowship) on vuonna 1945 perustettu kristillinen järjestö, joka operoi pienlentokoneita kehitysmaissa alueilla, missä etäisyydet ovat pitkiä, maantiet puuttuvat tai ne ovat vaikeakulkuisia ja turvattomia. Monet kehitysyhteistyö- ja lähetysjärjestöt sekä kansainväliset avustusjärjestöt kuten YK:n lastenapu, maailman ruokapankki ja terveysjärjestö WHO käyttävät MAF:n palveluita mm. terveydenhuollon ja perusopetuksen hankkeissa. MAF lentää paljon myös ambulanssilentoja. Lue lisää.