Tilaa OH-MAF-museolentokonenäyttely paikkakunnallesi

 

OH-MAF-näyttely tuo esiin lähetystyön tuntemattomampaa puolta ja innostaa seurakunnan työhön mukaan erityisesti miehiä. Lentokonenäyttelyn äärellä on mahdollisuus käydä mielenkiintoisia keskusteluja, sillä lentokone herättää ohikulkijoissa kysymyksiä.

Kiertueesta ja museolentokoneen historiasta lisätietoja täältä.

Sopivia paikkoja näyttelylle ovat esimerkiksi suuret kauppakeskukset. Kullakin paikkakunnalla on tarkoitus järjestää vapaaehtoiskoulutus lentokoneoppaille, jotka voivat perehdyttää koneen historiaan ja MAF:n työhön tutustuvia vierailuryhmiä. Lisäksi kullakin paikkakunnalla järjestetään yleisötilaisuus ja kirkkotilaisuus. Jos haluatte MAF:n lentokoneen oman paikkakuntanne toreille ja turuille kertomaan tarinaa lentokoneilla tehtävästä lähetystyöstä, ottakaa yhteyttä.

Lisätiedot osoitteesta lahjat[at]maf.fi tai p. 050 4483 275 (ti - to).

OH-MAF lentokonetta nostetaan näyttelykorokkeille.

Järjestä MAF -ilta seurakunnasasi

  • Ota yhteys MAF Suomen toimistoon Helsinki-Malmin lentoasemalla ja pyydä vierailijaa lahjat[at]maf.fi tai 050 4483 275.
  • Neuvottele ja sovi asiasta seurakuntasi johtajan ja lähetys- ja nuorisotiimien kanssa

Tilaa MAF:n materiaalia seurakuntasi käyttöön

Tilaa materiaalit osoitteesta lahjat[at]maf.fi tai p. 050 4483 275.

  • Videoita
  • Jerrykannukortti
  • Esitelmiä
  • Rukousmateriaali

Seurakunnan kolehti MAF:n työn hyväksi

  • Keskustele seurakunnan johtajan ja taloudesta vastaavien ihmisten kanssa mahdollisuudesta tukea MAF:n työtä kolehdin tai muun avustuksen muodossa
  • Tee esitys seurakuntaneuvostolle tai seurakunnan vanhemmistolle MAF:n työn tukemiseksi
  • Ota yhteys MAF Suomen toimistoon asiassa.lahjat(at)maf.fi tai  050 4483 275.

MAF:n tehtävissä palvelee tällä hetkellä kolme perhettä MAF Suomen ja sen yhteistyöjärjestöjen lähettämänä:

Haluatko rukoilla työntekijöidemme puolesta? Tilaa MAF:n rukouskirje tästä.

 

Mikä MAF

 

MAF eli Mission Aviation Fellowship on 1945 perustettu kristillinen järjestö, joka operoi noin 130 lentokonetta kehitysmaissa alueilla, missä etäisyydet ovat pitkiä, maantiet puuttuvat tai ne ovat vaikeakulkuisia ja turvattomia. Maailmanlaajuisesti MAF toteuttaa noin 60.000 avustuslento-operaatioita vuosittain. MAF Suomi on mukana tekemässä totta näistä lennoista jo vuodesta 1976. Suomessa järjestämme muun muassa nuorten ilmailuleirejä, lentokoulutusta Malmin lentoasemalla sekä tuemme MAF:n lento-operaatiota sekä niissä palvelevia suomalaisia työntekijöitä. MAF:n työ auttaa ilmastonmuutoksesta kaikkein eniten kärsivien alueiden ihmisiä kehittyvissä maissa. Myös Suomessa MAF on aktiivinen ilmastokysymyksissä ja toimi Suomen ensimmäisen ekologisen ja sähköisen lentämisen konferenssin pääjärjestäjänä maaliskuussa 2019. Lue lisää.