Nimikkolähetit

 

Haluatko rukoilla työntekijöidemme puolesta?

 

Tilaa OH-MAF- lentokonenäyttely paikkakunnallesi

 

OH-MAF-näyttely tuo esiin lähetystyön tuntemattomampaa puolta ja innostaa seurakunnan työhön mukaan erityisesti poikia ja miehiä. Lentokonenäyttelyn äärellä on mahdollisuus käydä mielenkiintoisia keskusteluja, sillä lentokone herättää ohikulkijoissa kysymyksiä.

Kiertueesta ja museolentokoneen historiasta lisätietoja täältä.

Sopivia paikkoja näyttelylle ovat esimerkiksi suuret kauppakeskukset. Kullakin paikkakunnalla on tarkoitus järjestää vapaaehtoiskoulutus lentokoneoppaille, jotka voivat perehdyttää koneen historiaan ja MAF:n työhön tutustuvia vierailuryhmiä. Lisäksi kullakin paikkakunnalla järjestetään yleisötilaisuus ja kirkkotilaisuus. Jos haluatte MAF:n lentokoneen oman paikkakuntanne toreille ja turuille kertomaan tarinaa lentokoneilla tehtävästä lähetystyöstä, ottakaa yhteyttä.

Lisätiedot osoitteesta maf[at]maf.fi tai p. 050 4483 275.

OH-MAF lentokonetta nostetaan näyttelykorokkeille.

Järjestä MAF -ilta seurakunnassasi

Ota yhteys MAF Suomen toimistoon Helsinki-Malmin lentoasemalla ja pyydä vierailijaa lahjat[at]maf.fi tai 050 4483 275.

Tilaa MAF:n materiaalia seurakuntasi käyttöön

Tilaa materiaalit osoitteesta lahjat[at]maf.fi tai p. 050 4483 275.

  • Videot
  • Polttoainetta auttamiseen - lahjakortit (jerrykannunmuotoiset lahjakortit)
  • Esitelmät
  • Rukousmateriaali

Seurakunnan kolehti MAF:n työn hyväksi

  • Keskustele seurakunnan johtajan ja taloudesta vastaavien ihmisten kanssa mahdollisuudesta tukea MAF:n työtä kolehdin tai muun avustuksen muodossa
  • Tee esitys seurakuntaneuvostolle tai seurakunnan vanhemmistolle MAF:n työn tukemiseksi
  • Ota yhteys MAF Suomen toimistoon asiassa.lahjat(at)maf.fi tai  050 4483 275.

Mikä MAF?

Mission Aviation Fellowship (MAF) on 1945 perustettu kristillinen järjestö, joka operoi yli 120 lentokonetta kehittyvien maiden alueilla, missä etäisyydet ovat pitkiä, maantiet puuttuvat tai ne ovat vaikeakulkuisia ja turvattomia. MAF jatkaa avustuslentotyötä edelleen alueilla, missä avuntarve on suurin. MAF Suomi on ollut mukana tekemässä totta näistä lennoista jo vuodesta 1976. Suomessa järjestämme muun muassa nuorten ilmailuleirejä, lentokoulutusta sekä tuemme MAF:n lento-operaatioita sekä niissä palvelevia suomalaisia työntekijöitä. MAF:n työ auttaa ilmastonmuutoksesta kaikkein eniten kärsivien alueiden ihmisiä kehittyvissä maissa. Myös Suomessa MAF on aktiivinen ilmastokysymyksissä ja on toiminut ekologisen ja sähköisen lentämisen kansainvälisen konferenssin pääjärjestäjänä vuodesta 2019 alkaen.